Ove Høj

Magisk underholdning til enhver festlig lejlighed.
Ove Høj´s familieshow er en rigtig hyggelig, morsom og magisk underholdning til enhver festlig lejlighed. Lige fra de helt små til de ældste. Showet vil blive sammensat og tilpasset tilskuernes alderssammensætning.

En konfirmation, et bryllup, sølv-, eller guldbryllup sker for de fleste kun en gang i livet. Så hvis festen skal være anderledes end de andre, så lad Ove Høj hjælpe med at gøre festen mindeværdig.

Jeg bruger en stor del af min tid på at studere, udvikle og afprøve nye numre. Så mine shows består primært af egne og videreudviklede numre som løbende udskiftes.

Jeg har underholdt med trylleriet, for børn og voksne på scener i hele landet i mange år, så jeg har prøvet det meste. Lige fra at optræde på en omvendt ølkasse på en markedsplads til større teatersale og haller. I årenes løb er det også blevet til en del optræden på TV, både live og optagede udsendelser.

Humor er en vigtig ingrediens i mine shows som udføres i en afslappet stil. Publikum bliver i stor grad involveret som hjælpere og kontrollanter på scenen. 
Ingen vil dog på nogen måde opleve noget ubehageligt eller blive gjort til grin. Alle vil få en god oplevelse af succes.

Ingen opgave er for stor, ingen er for lille. Det vigtigste for mig er at alle morer sig og går derfra med ønsket om at opleve mere.

For mig er ingen udfordring for grænseoverskridende og jeg tager gerne imod de udfordringer der kommer, så er der specielle ønsker finder vi helt sikkert en løsning på det. F.eks. at ankomme som ikke inviteret og uønsket person som braser ind til festen, eller en håndværker som lige er nødt til at ordne noget under festen. Hvorefter jeg, efter en del uro og undren, går i gang med underholdningen.