Ove Høj

Ove Høj

Ove Høj Ove Høj

Jeg har altid været interesseret og fascineret af trylleri og mysterier. Jeg har altid nydt at optræde og underholde andre. En stor del af min tid bruger jeg på at studere, udvikle og afprøve nye numre. Så mine shows består at egne og videreudviklede numre.

Jeg har underholdt med trylleriet, for børn og voksne på scener i hele landet i mange år. Faktisk siden midten af 70érne. I årenes løb er det også blevet til en del optræden på TV, både live og optagede udsendelser.

Humor er en vigtig ingrediens i mine shows som udføres i en afslappet stil. Publikum bliver i stor grad involveret som hjælpere og kontrollanter på scenen. 
Ingen vil dog på nogen måde opleve noget ubehageligt eller blive gjort til grin. Alle vil få en god oplevelse af succes.

Ingen opgave er for stor, ingen er for lille. Det vigtigste er at alle morer sig og går derfra med ønsket om at opleve mere.

Næsten ingen udfordring er for grænseoverskridende, er der specielle ønsker finder vi en løsning på det. F.eks. kan jeg ankomme som uindbudt og uønsket person som braser ind til festen.

Ud over trylleriet har jeg gennem årene medvirket i en lang række cabaret’er, revyer samt en del spillefilm, TV-serier og reklamefilm.

Ove Høj                             ,