Ove Høj

Lad børnene opleve den rigtige gammeldags og hyggelige julemand som vi husker ham fra vores egen barndom. Julemanden er der 100% for børnene og på deres præmisser.

Julemanden kan lejes til mange opgaver. f.eks tænde juletræet, gå med rundt om juletræet, dele gaver eller godteposer ud, lave sanglege med børnene, læse et juleeventyr eller hvad arrangørerne ellers har af ønsker.

Det er vigtigt at bevare illusionen om den rigtige julemand, så derfor optræder han også i professionelt kostume og udstyr, ligesom han har en professionel fremtræden så børnene ikke bliver i tvivl om at han er den ægte julemand.

Julemanden er magisk og kan selvfølgelig trylle, men han laver ikke decideret trylleshow. 
Julemanden kan bookes sammen med tryllekunstneren Ove Høj til f.eks juletræsfester. Der skal dog så beregnes min. 30 minutters pause imellem, til omklædning, sminkning og klargøring.

Julemanden kan også selv medbringe godteposer i forskellige størrelser og prislag. Kontakt for yderligere info om størrelse og pris.

Julemanden kan også komme på privat besøg på selveste juleaften og dele gaver ud, gå med om juletræet, snakke med børnene mm. Et hjemmebesøg vil vare ca. 15 min.

D. 24/12 er jo en travl aften for julemanden, mange børn skal besøges og rigtig mange gaver skal deles ud.

Hjemmebesøg af julemanden er dog kun muligt på fyn.