Ove Høj

Ove Høj casting
Ove Høj logo
Tryllekunstneren Ove Høj

Tryllekunstneren Ove Høj fortæller:
Jeg har altid haft en stor interesse og fascination for trylleri, uforklarlige fænomener og og andre mysterier.
Jeg har også altid nydt at optræde og få andre til at grine, så det var helt naturligt at kombinere det og begynde at optræde med trylleriet. Så i 1975 begyndte jeg at optræde offentligt med mit show.

Jeg bruger en stor del af min tid på at studere, udvikle og afprøve nye numre. Så mine shows består primært af egne og videreudviklede numre som løbende udskiftes.

Jeg har, som Tryllekunstneren Ove Høj, underholdt med trylleriet og komik mm, for børn og voksne på scener i hele landet i mange år, så jeg har prøvet det meste. Lige fra at optræde på en omvendt ølkasse på en markedsplads til større teatersale og haller. I årenes løb er det også blevet til en del optræden på TV, både live og optagede udsendelser.

Humor er en meget vigtig ingrediens i mine shows som udføres i en afslappet og hyggelig stil. Publikum bliver i stor grad involveret som hjælpere og kontrollanter på scenen. 
Ingen vil dog på nogen måde opleve noget ubehageligt eller blive gjort til grin. Alle vil få en god oplevelse af succes.

Ingen opgave er for stor, ingen er for lille. Det vigtigste for mig er at alle morer sig og går derfra med ønsket om at opleve mere.

For mig er ingen udfordring for grænseoverskridende og jeg tager gerne imod de udfordringer der kommer, så er der specielle ønsker finder vi helt sikkert en løsning på det. F.eks. at ankomme som ikke inviteret og uønsket person som braser ind til festen, eller en håndværker som lige er nødt til at ordne noget under festen. Hvorefter jeg, efter en del uro og undren, går i gang med underholdningen

Ud over trylleriet har jeg gennem årene medvirket i en lang række cabaret’er, revyer samt en del kortfilm, spillefilm, TV-serier og reklamefilm.

Tryllekunstneren Ove Høj