Ove Høj

Fødselsdag.
Underholdning for voksne.
Trylleshow og underholdning for voksne.

Ove Høj´s underholdning for voksne indeholder klassiske tryllenumre, helt nye numre og en del tankelæsning og mentale numre.

Forestillingen udføres i en hyggelig afslappet og humoristisk stil, hvor publikum skiftevis ler højt og måbende undrer sig.

I forestillingen bruges publikums assistance i høj grad, både som medhjælp og som kontrollanter på scenen, så de sikrer at alt går rigtigt til. Hvis det er til en privatfest vil festens hovedperson(er) blive valgt ud til at medvirke i et nummer eller to.
Ingen vil dog blive udsat for noget ubehageligt eller gjort til grin på scenen, men vil kun opleve det som en succes. Kun en vil blive gjort til grin, Ove Høj.

Oplev f.eks:
  • hvordan en tilskuers egen pengeseddel, på mystisk vis dukker op et helt uventet sted, efter at han selv har brændt den af!

  • eller at Ove Høj forudsiger resultatet af  regnestykker, avisoverskrifter og hvad tilskuerne tænker på.

  • eller at ting bytter plads i tilskuernes egne hænder uden de opdager det!

  • eller Ove Høj tryller BH´en af pigerne uden de opdager det! Måske kunne nogle lure kunsten af.

  • eller Ove Høj forudsiger en avisforside flere dage før avisen udkommer!

  • eller at den assisterende tilskuer ser og oplever ting der ikke eksisterer!

  • eller mange andre sjove, mystiske og underlige numre, som sker lige for næsen af publikum.

Showet tilpasses efter den aktuelle begivenhed, publikums sammensætning, aldersfordeling m.m. Det kan være et show med lidt pikante indslag, dog uden at støde nogen. Voksenshowet er velegnet til både firmafesten, julefrokosten, foreningsfesten, familiefesten mm. Kort sagt, alle steder hvor glade mennesker skal underholdes.

Tager mod de fleste udfordringer, f.eks komme ind til festen som uinviteret person. Håndværker, beruset forbipasserende eller lignende, og efter en del palaver gå igang med showet.

Men fælles for alle forestillinger er at de udføres med masser af humor og det er tilladt at lade latteren få frit løb når der sker uventede ting.


Ove Høj optræder i hele landet, ankommer altid, diskret om nødvendigt, i god tid og vil være klar til den aftalte tid.  

I er naturligvis velkomne til at sende en uforpligtende forespørgsel vedrørende underholdning for voksne.