Ove Høj

                                                                        Underholdende show for hele familien.

Underholdning for hele familien.

Underholdende show for hele familien.

Underholdende show for hele familien.

Ove Høj´s familieshow er en rigtig hyggelig, morsom og underholdende show for hele familien. Lige fra de helt små til de ældste. Showet vil blive sammensat og tilpasset tilskuernes alderssammensætning.

En konfirmation, et bryllup, sølv-, eller guldbryllup sker for de fleste kun en gang i livet. Så hvis festen skal være anderledes end de andre, så lad Ove Høj hjælpe med at gøre festen mindeværdig.

Ove Høj har med sine mere end 40 års erfaring udviklet og samlet nogle af de bedste numre til et underholdende familieshow. 

Familieshowet udføres i en underholdende og humoristisk stil. Showet bliver krydret med anekdoter og sjove historier så der selvfølgelig også vil være plads til et godt grin og morskab.

Kan evt. ankomme og agere som en ikke inviteret, beruset person, håndværker eller lignende. Bryde ind til festen og starte forestillingen efter en del postyr og undren over hvad der sker. 

I forestillingen bruges publikum og især festens hovedperson(er) på scenen som assistenter og kontrollører, så man sikrer at alt går rigtigt til. Ingen vil dog blive udsat for noget ubehageligt, men vil altid få en succesoplevelse ud af det.

Velegnet til familiefester, f.eks. som indslag mellem retterne under middagen eller til kaffen. Måske som alternativ til festsangen.

Det vil gøre festen anderledes og skille sig ud fra de andre fester, så den huskes i fremtiden.

Også velegnet til skolefester, foreningsfester, sammenkomster og fester af enhver art, og alle steder hvor glade mennesker i alle aldre skal underholdes.

Efter showet vil der altid være god tid til en snak, besvarelse af spørgsmål, måske et enkelt ekstranummer ved bordet.

Ove Høj optræder i hele landet, ankommer altid, diskret om nødvendigt hvis det er tiltænkt som en overraskelse, i god tid og vil være klar til den aftalte tid.
Så når aftalen er lavet skal man ikke tænke på mere.

Altid en succes til festen.