Ove Høj

Julemanden på Coca Cola tur

Jeg har i tidens løb oplevet en del julemænd som har skuffet mere end glædet børnene. Enten fordi de var mere optaget af at snakke med de voksne, fordi de overså de mest tilbageholdende børn , deres kostumer var for dårlige eller af andre grunde.
Derfor besluttede jeg for mange år siden at det ville jeg gøre bedre. Jeg var dengang for ung til at være julemand mente jeg, så det måtte vente til jeg blev lidt ældre.


Med mit mangeårige virke som tryllekunstner var jeg vant til at optræde for børn og det faldt mig derfor naturligt at blive børnenes julemand, så for 10 år siden fik jeg lavet professionelt kostumer og udstyr og begyndte at tage ud som julemand. Det er en beslutning jeg aldrig har fortrudt og jeg har kun haft gode oplevelser med det. Udtrykket i børnenes glade og forventningsfulde øjne når julemanden kommer, er ubeskrivelig.

Jeg elsker alt ved julen – den glæde, den magi og den hyggelige stemning. Ved at være julemanden kan jeg være med til at sprede denne glæde og skabe uforglemmelige øjeblikke for både børn og voksne.
De børn der har mødt den rigtige julemand vil aldrig glemme det og jeg går meget op i at jeg aldrig overser nogle børn. Selv de mest generte, bange eller usikre børn plejer at tø op og ende med at kramme julemanden, så har de fået en kæmpe succesoplevelse.